Pomoč pri nakupih

Nakup izdelka

Na vrhu oz. levi strani zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo ali vsi izdelki v tej kategoriji, ali pa podkategorije te kategorije.

Izdelki so v kategorijah nanizani v tabeli, za podrobnejši ogled izdelka pa je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.

V podrobnejšem opisu izdelka lahko vidite poleg širšega opisa izdelka še njegovo ceno, stanje zaloge (ali je izdelek na zalogi ali ne), vtipkate lahko količino izdelkov, ki jih želite naročiti. Spodaj so izpisani tudi podobni izdelki, ki vam morda ustrezajo.

V kolikor vam kakšen od predlaganih izdelkov ugaja, potem kliknite na željeni izdelek, da pridete do opisa, kjer lahko izdelek dodate v košarico.

Pri vsakem izedlku so na izbiro ponujene možnosti - nekateri izdelki imajo različne cene za določene možnosti (barva, velikost, moč motorja...)

Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki.

Izbrana količina je nato izpisana v košarici pod izdelkom.

Vrednost izdelkov, ki so v vaši košarici, imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana.

Nakup lahko zaključite s klikom na "Na blagajno" v košarici

V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoj email in geslo, v primeru, da ste nov kupec, izberite opcijo "Registriraj se" potem kliknite gumb "Nadaljuj" in sledite navodilom za registracijo novega uporabnika. 

 

Urejanje košarice


V košarico lahko pridete, kadar imate artikle že v košarici, s pritiskom na gumb "Košarica" na vrhu zaslona.

V košarici vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.

V kolikor želite izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite X v polju "Odstrani", košarica se nato sama osveži.

V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se s kurzorjem premaknete do okenčka, kjer je zapisana količina, kliknete in vnesete novo količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb "Posodobi košarico".